Valikko Sulje
Kuumakivihieronta

Hot Stone -kivihieronta on kokonaisvaltainen, rentouttava ja tasapainottava hoito. Se on tehokas mutta ihanan hemmotteleva hieronta.

Hierontaöljyt ja mineraalipitoiset kivet hoitavat ja ravitsevat ihoa.

ImukuppihierontaKivihieronnan lämpö vaikuttaa syvälle lihaksiin ja siksi hoidon vaikutus on moninkertainen tavalliseen hierontaan verrattuna. Lämmön ansiosta hieronta tuntuu miellyttävän pehmeältä ja kivuttomalta jopa ongelmakohtia käsiteltäessä.

Hoidon aikana ei puhuta paljoakaan, vaan asiakas saa rentoutua ja kuunnella rauhassa omia tuntemuksiaan. Hieronnan jälkeen olisi hyvä juoda runsaasti vettä ja rauhoittaa loppupäivä levolle.

Yleisesti voidaan sanoa, että mikäli kestää saunan löylyä, voi huoletta tulla tähän hierontaan. Käytettävät kivet eivät ole kuumia vaan n. 40–50 asteisia.

Vaikutustapa:

Lievittää stressiä, syvärentouttaa, laukaisee lihasjännityksiä, hellii kehoa ja mieltä, aineenvaihdunta vilkastuu, kivut vähenevät, nestekierto tehostuu.

Hoidon esteet:

Raskaana olevat (ensimmäinen kolmannes), syöpä (akuutti vaihe), vakava sydänsairaus, tuntopuutokset iholla, tulehtuneet alueet (iho, nivelet), suonikohjualueet, rikkinäinen iho, kuume, tulehdus, akuutti vamma, avoimet haavat, turvotus, ihottuma, heikentynyt tunto jossakin osaa kehossasi, sinulta on terveydentilan vuoksi kielletty kuuman ja kylmän voimakkaat vaihtelut, sinulta on kielletty hieronnat.